Nakliye dolandırıcıları Şanlıurfa'da yakalandı

Kahramanmaraş'tan sahte evrakla aldıkları tencere setlerini teslim etmeyen dolandırıcılar, Şanlıurfa'da gözaltına alındı.

Haberler 03.12.2019 - 09:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kahramanmaratan sahte nakliye sözlemesi ve plakayla aldklar 350 bin liralk tencere setlerini, Gaziantepteki adresine teslim etmeyen nakliyeciler, anlurfada polis ekiplerince yakaland.

Kentte metal mutfak eyalar üzerine faaliyet gösteren bir firmaya nakliye amaçl gelen kiiler, 350 bin lira deerinde 1693 takm mutfak tencere setini, Gaziantepte bir baka i yerine götürmek üzere tra yükledi.

Sattklar ürünlerin i yerine ulamadn örenen firma yetkilileri, durumu emniyete bildirdi.

hbar üzerine harekete geçen Kahramanmara Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüü Dolandrclk Bürosu ekipleri, üphelilerin sahte kimlikle nakliye sözlemesi yaptn, trn plakasnn da sahte olduunu belirledi.

Güzergah üzerinde yaplan detayl kamera aratrmasnda, farkl plakada tr ile önünde seyreden otomobilin gösünde ayn logolarn bulunduunu fark eden ekip, bu detaydan yola çkarak üphelilerin izine anlurfada ulat.

Dolandrclk bürosu ekipleri, anlurfa polisinin de desteiyle 7 adrese e zamanl operasyon yapt.

Operasyonda üphelilere ait otomobilde sahte ve gerçek plaka ele geçirildi. Aranan tr, dolandrclk malzemeleri ile bir depoda bulundu. Yakalanan 6 üpheliden 3ü Kahramanmara Emniyet Müdürlüüne getirildi.

Emniyetteki ilemleri tamamlanan smail T. (31), Davut T. (32) ve Hasan Y. (27) adliyeye sevk edildi.

Ana Sayfaya Git