'Narko Alan Diyarbakır' projesi 1200 polisle gece de sürdü

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nce uyuşturucuyla mücadele kapsamında Bağlar ilçesinde 1200 polisle başlatılan 'Narko Alan Diyarbakır' projesi 80 kritik noktada Özel Harekat polisinin desteğiyle gece de ara sokaklarda ve caddelerde devam ediyor.

Haberler 04.10.2021 - 00:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesinden gelen youn ihbar ve ikayetler üzerine 21 Eylülde balatlan Narko Alan Diyarbakr projesi genileyerek, sürüyor. lçede balayan projede ekipler tarafndan video ve fotoraflar sonucunda tespit edilen 80 kritik noktada arama ve kontrol sklatrld. lçenin Kaynartepe Mahallesine konulanan ekipler burada hem yaya hem de zrhl araçlarla devriye görevi yürütüyor. Görev alan ekiplere Özel Harekat Timleri de destek veriyor.

2 AY SOKAK çALIMASI YAPILDI

Kentte ismi sk sk terör ve uyuturucu satclyla öne çkan merkez Balar ilçesinde 2 ay boyunca çalma yapld. Sokak çalmasnn ardndan ekipler, tüm sokaklar tek tek görüntüleyip, fotoraflad. Toplanan görsel ve bilgiler sonucunda Narko Alan Diyarbakr projenin balatlmas için dümeye basld. Bu kapsamda balayan proje Balar lçe Emniyet Müdürlüünden her gün ekiplerin çk yapmasyla balyor.

ÜPHELLER VE OTOMOBLLER DDK DDK ARANDI

Ekipler, gece saatlerinde girdikleri mahallelerde üpheli olan kiileri ve otomobilleri durdurarak Genel Bilgi Taramas (GBT) yapt. Yakalama timleriyle birlikte süren uygulamaya ayn zamanda Terörle Mücadele, Narkotik, Asayi ve yakalama timleri de yer ald. Narkotik köpeklerinin de katld uygulamada, baz üpheliler gözaltna alnd.

Ana Sayfaya Git