Nikahlarını Kıydı

Kayapınar Belediye Başkanı ve Kaymakam Mustafa Kılıç, Antalya'da tanışıp Diyarbakır'da dünya evine giren çiftin nikahını kıydı. Çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Kılıç, çifte Cumhuriyet altını hediye etti.

Haberler 22.07.2017 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediye Bakan ve Kaymakam Mustafa Klç, Antalyada tanp Diyarbakrda dünya evine giren çiftin nikahn kyd. Kayapnar Cigerxwn ve Sanat Kültür Merkezinde düzenlenen nikah töreninde Bakan Klç, belediye bünyesinde Dengbejlik yapan Ramazan Demirel ile Antalyal Derya Etgümü ve engelli Davut çaçan ile Songül çaçann nikahn kyd.

BAKAN KILIç, CUMHURYET ALTINI HEDYE ETT

Nikahn kydklar çiftlere cumhuriyet altn takan Klç, ömür boyu mutluluklar dileinde bulundu. Demirel, nikah ilemlerinde kendilerine yardmc olan Klça teekkür etti. Derya Etgümü ile Antalyada tantn ifade eden Demirel, çok mutlu olduklarn, nikahlarnn kylmasndan dolay heyecanl olduunu söyledi. Etgümü ise, eiyle görücü usulüyle tantklarn belirterek, Ben böyle olacan hayal etmemitim ama çok güzel oldu. Diyarbakr çok sevdim artk buras benim memleketim. Nikahm kyld için çok heyecanlydm ama çok mutluyum. ifadelerini kulland. Törenin ardndan, Demirel, çaçan ve çiftler ile davetliler için düzenlenen bir elence düzenlendi. Elencede çiftler ve davetliler arklar eliinde halay çekti.

Ana Sayfaya Git