Görüş Bildir

Nikahlarını Kıydı

Kayapınar Belediye Başkanı ve Kaymakam Mustafa Kılıç, Antalya'da tanışıp Diyarbakır'da dünya evine giren çiftin nikahını kıydı. Çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Kılıç, çifte Cumhuriyet altını hediye etti.

Nikahlarını Kıydı

Kayapınar Belediye Başkanı ve Kaymakam Mustafa Kılıç, Antalya'da tanışıp Diyarbakır'da dünya evine giren çiftin nikahını kıydı. Kayapınar Cigerxwîn ve Sanat Kültür Merkezinde düzenlenen nikah töreninde Başkanı Kılıç, belediye bünyesinde Dengbejlik yapan Ramazan Demirel ile Antalya'lı Derya Etgümüş ve engelli Davut Çaçan ile Songül Çaçan'ın nikahını kıydı.

BAŞKAN KILIÇ, CUMHURİYET ALTINI HEDİYE ETTİ

Nikahını kıydıkları çiftlere cumhuriyet altını takan Kılıç, ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu. Demirel, nikah işlemlerinde kendilerine yardımcı olan Kılıç'a teşekkür etti. Derya Etgümüş ile Antalya'da tanıştığını ifade eden Demirel, çok mutlu olduklarını, nikahlarının kıyılmasından dolayı heyecanlı olduğunu söyledi. Etgümüş ise, eşiyle görücü usulüyle tanıştıklarını belirterek, "Ben böyle olacağını hayal etmemiştim ama çok güzel oldu. Diyarbakır'ı çok sevdim artık burası benim memleketim. Nikahım kıyıldığı için çok heyecanlıydım ama çok mutluyum." ifadelerini kullandı. Törenin ardından, Demirel, Çaçan ve çiftler ile davetliler için düzenlenen bir eğlence düzenlendi. Eğlencede çiftler ve davetliler şarkılar eşliğinde halay çekti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi