Numan Kurtulmuş’un Diyarbakır temasları

Diyarbakır'ın İslam orduları tarafından fethedilmesinin 1383. yıl dönümü dolayısıyla meşaleler eşliğinde Fetih Camisi'nden başlayan "Fetih Yürüyüşü" salavatlar eşliğinde Hz. Süleyman Camisi'ne kadar sürdü. Hz. Süleyman Camisi yerleşkesinde düzenlenen etkinlikte de Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu dualar okudu.

Haberler 27.05.2022 - 19:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn slam ordular tarafndan fethedilmesinin 1383. yl dönümü dolaysyla mealeler eliinde Fetih Camisinden balayan Fetih Yürüyüü salavatlar eliinde Hz. Süleyman Camisine kadar sürdü.
Hz. Süleyman Camisi yerlekesinde düzenlenen etkinlikte de Kuran- Kerim tilavetinin ardndan l Müftüsü Lütfü mamolu dualar okudu.
Kurtulmu, burada gazetecilere yapt açklamada, tarihi bir yl dönümüne denk geldiklerini ve güzel bir Fetih Yürüyüü gerçekletirildiini söyledi.

AK Parti Genel Bakanvekili Numan Kurtulmu, Sur ilçesi tarihi Ongözlü Köprü mevkisindeki bir kafede gençlerle bir araya geldi. Burada açklama yapan Kurtulmu, tarihin, kültürün, sanatn, edebiyatn, insanln ve insanlk tarihinin özeti olan bir ehirde bulunduklarn söyledi.

AK Parti Genel Bakanvekili Numan Kurtulmu, AK Parti Diyarbakr l Bakanl Basn Bulumas etkinliinde açklamalarda bulundu. Kurtulmu Finlandiya ve sveçin NATOya üyelii Sonuna kadar güvenlik garantilerini almadan Türkiye bu ie evet demeyecektir DED.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git