Numan Kurtulmuş’un Diyarbakır temasları

Diyarbakır'ın İslam orduları tarafından fethedilmesinin 1383. yıl dönümü dolayısıyla meşaleler eşliğinde Fetih Camisi'nden başlayan "Fetih Yürüyüşü" salavatlar eşliğinde Hz. Süleyman Camisi'ne kadar sürdü. Hz. Süleyman Camisi yerleşkesinde düzenlenen etkinlikte de Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu dualar okudu.

Numan Kurtulmuş’un Diyarbakır temasları

Diyarbakır'ın İslam orduları tarafından fethedilmesinin 1383. yıl dönümü dolayısıyla meşaleler eşliğinde Fetih Camisi'nden başlayan "Fetih Yürüyüşü" salavatlar eşliğinde Hz. Süleyman Camisi'ne kadar sürdü.
Hz. Süleyman Camisi yerleşkesinde düzenlenen etkinlikte de Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu dualar okudu.
Kurtulmuş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, tarihi bir yıl dönümüne denk geldiklerini ve güzel bir Fetih Yürüyüşü gerçekleştirildiğini söyledi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Sur ilçesi tarihi Ongözlü Köprü mevkisindeki bir kafede gençlerle bir araya geldi. Burada açıklama yapan Kurtulmuş, tarihin, kültürün, sanatın, edebiyatın, insanlığın ve insanlık tarihinin özeti olan bir şehirde bulunduklarını söyledi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, ’’AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı Basın Buluşması’’ etkinliğinde açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya üyeliği Sonuna kadar güvenlik garantilerini almadan Türkiye bu işe evet demeyecektir" DEDİ.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler