Oğlun babasız büyümesin!

Kilis'ten 6 yıl önce dağa götürülen oğlu Süleyman için gelen anne Selvi Öztürk de oturma eylemine dahil oldu. Öztürk, oğlunun 6 yıl önce kaybolduğunu, daha sonra dağa götürüldüğünü öğrendiğini, evladını çok özlediğini belirtti. Oğluna seslenen Öztürk, "Oğlum beni duyarsan, görürsen çık gel. Bu hasreti bitir yavrum. Çık gel, seni bağrıma basayım." dedi.

Haberler 02.02.2021 - 11:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr annelerinin daa kaçrlan çocuklar için HDP l Bakanl binas önündeki evlat nöbetine bir aile daha katld.

çocuklarnn daa kaçrlmasndan HDPyi sorumlu tutan Diyarbakr annelerinin, 3 Eylül 2019da balatt oturma eylemi, 518inci gününde sürüyor.

SEN DE OLUNU BABASIZ BÜYÜTME

Kilisten gelerek 2015 ylnda 25 yandayken kandrlarak götürüldüünü belirttii olu Süleyman için 8 yandaki torunu Mehmet ile birlikte oturma eylemine katlan Selvi Öztürk ile HDP önündeki aile says, 197 oldu. Olunu babasz büyüttüünü, torununun da babasz büyümesini istemediini söyleyen Öztürk, Olum internet kafe iletiyordu. Sabah evden çkt, bir daha dönmedi. Kendisinden haber alamadk. 6 senedir özlemini çekiyorum olum. Beni görürsen, duyarsan gel. Beni düünmüyorsan cierini, olunu düün yavrum. Mehmet için gel yavrum. Sen nasl benim cierimsen o da senin cierindir. Belki beni düünmezsin ama evladn düün. Sen onun okula gittiini, konutuunu görmedin. çk gel yavrum. Seni barma basp sarlaym. Seni babasz büyüttüm, sen de olunu babasz büyütme yavrum diye konutu.

Ana Sayfaya Git