Oğlun babasız büyümesin!

Kilis'ten 6 yıl önce dağa götürülen oğlu Süleyman için gelen anne Selvi Öztürk de oturma eylemine dahil oldu. Öztürk, oğlunun 6 yıl önce kaybolduğunu, daha sonra dağa götürüldüğünü öğrendiğini, evladını çok özlediğini belirtti. Oğluna seslenen Öztürk, "Oğlum beni duyarsan, görürsen çık gel. Bu hasreti bitir yavrum. Çık gel, seni bağrıma basayım." dedi.

Oğlun babasız büyümesin!

Diyarbakır annelerinin dağa kaçırılan çocukları için HDP İl Başkanlığı binası önündeki evlat nöbetine bir aile daha katıldı.

Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan Diyarbakır annelerinin, 3 Eylül 2019'da başlattığı oturma eylemi, 518'inci gününde sürüyor.

SEN DE OĞLUNU BABASIZ BÜYÜTME'

Kilis'ten gelerek 2015 yılında 25 yaşındayken kandırılarak götürüldüğünü belirttiği oğlu Süleyman için 8 yaşındaki torunu Mehmet ile birlikte oturma eylemine katılan Selvi Öztürk ile HDP önündeki aile sayısı, 197 oldu. Oğlunu babasız büyüttüğünü, torununun da babasız büyümesini istemediğini söyleyen Öztürk, "Oğlum internet kafe işletiyordu. Sabah evden çıktı, bir daha dönmedi. Kendisinden haber alamadık. 6 senedir özlemini çekiyorum oğlum. Beni görürsen, duyarsan gel. Beni düşünmüyorsan ciğerini, oğlunu düşün yavrum. Mehmet için gel yavrum. Sen nasıl benim ciğerimsen o da senin ciğerindir. Belki beni düşünmezsin ama evladını düşün. Sen onun okula gittiğini, konuştuğunu görmedin. Çık gel yavrum. Seni bağrıma basıp sarılayım. Seni babasız büyüttüm, sen de oğlunu babasız büyütme yavrum" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz