Ölüm Yolunda Katliam Kaza!

Diyarbakır-Lice yolu ölüm yoluna döndü. Dün de polisleri taşıyan zırhlı araç, özel otomobile çarptı. 5 kişi öldü. Diğer iki kazada ise, 4 kişi yaşamını yitirdi.

Haberler 21.06.2017 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ramazan- erifin son günleri ve Bayrama sayl günler kala, özellikle Diyarbakr üçgeninde artan ölümlü trafik kazalar, vahim boyutlara ulat. Ad ölüm yoluna çkan Diyarbakr-Lice karayolunda dün de, katliam gibi kaza yaand. Polisleri tayan zrhl araç, özel otomobile çarpt, kazada 5 kii öldü.

ZIRHLI ARAç çARPTI

Alnan bilgiye göre, Diyarbakr-Lice karayolunun Güçlü Köyü yol ayrm yaknlarnda polisleri tayan zrhl araç ile 21 DH 910 plakal sivil özel otomobil dün saat 15.00 sralarnda çarpt. Kazada, ilk bilgilere göre özel otomobilde bulunan ve isimleri açklanmayan 5 kii olay yerinde feçi ekilde yaamn yitirirken, zrhl araçta 5 polis yaraland.

YARALILAR TEDAV

Kazadan sonra bölgeye çok sayda ambulans sevk edilirken, yarllar Lice ve Diyarbakrdaki hastanelere kaldrlarak tedaviye alnd. Kazada ölenler hastanelerin cenazeleri otopsi yaplmak üzere hastane morguna kaldrld. Kazayla ilgili soruturma balatld.

Buarada, Lice ilçesinde önceki gün de özel harekat polislerinin tayan zrhl midibüs ile sivil minibüsün çarpmas sonucu meydana gelen trafik kazasnda 2 kii hayatn kaybetmi, aralarnda polislerin de bulunduu 18 kii yaralanmt.

KAMYONET TAKLA ATTI

Nusaybinin Durucu Mahallesi mevkisi pek yolu üzerinde seyreden 47 NC 870 plakal kamyonet, henüz belirlenemeyen nedenle takla atarak arampole yuvarland. Kazada kamyonette bulunan Adil Kavak ve Rdvan Ergin yaraland. Ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesine kaldrlan yarallardan Rdvan Ergin yaplan tüm müdahalelere ramen yaamn yitirdi. Adil Kavak ise ilk müdahalenin ardndan Mardin Devlet Hastanesine sevk edildi.

Otopsi ilemlerinin ardndan ailesine teslim edilen Rdvan Enginin cenazesi Yolindi Mahallesindeki mezarla defnedilirken, olayla ilgili soruturma balatld.

ÖLÜ SAYISI 5E YÜKSELD

Buarada, Kayalpnar Mahallesi yaknlarnda önceki 2 kamyonetin çapmas sonucu meydana gelen kazada yaralanan 35 yandaki ükriye Akpnar, tedavi gördüü Mardin Devlet Hastanesinde hayatn kaybetti. Akpnarn cenazesi, ilemlerin ardndan aileye teslim edildi.Yusuf Akpnarn kulland 47 LH 586 plakal kamyonetin, Kayalpnar Mahallesi yaknlarnda önünde seyreden Mehmet Akan idaresindeki 35 HB 3927 plakal kamyonete arkadan çarpmas sonucu Sultan ve Gazale Aktekin ile Adile ve Hatice Acar hayatn kaybetmi, 13 kii yaralanmt.

ANIZ YANGINI FACA YARATTI

Tarladaki anz yangnnn görü mesafesini düürmesi nedeniyle anlurfa-Mardin karayolunda 10 aracn çarpt zincirleme kazada brahim Aykan ve olu Abdulgani Aykan öldü, 8 kii yaraland.

Kaza, bugün öleden sonra anlurfa- Mardin Karayolunun 30uncu kilometresindeki çamldere mevkisinde meydana geldi. Bir tarlada balayan anz yangn, rüzgarn etkisiyle alevlenerek yayld. Anz yangn nedeniyle yükselen duman ise anlurfa- Mardin karayolunda görü mesafesinin dümesine neden oldu.

ZNCRLEME KAZA YAANDI

Duman nedeniyle ilerlemekte zorluk çeken sürücülerin ani manevra ve frene basmalar sonucu zincirleme kaza meydana geldi. 10 aracn kart zincirleme kazada 06 BS 9040 plakal otomobil içerisinde bulunan brahim Aykan ile olu Abdülgani Aykan olay yerinde yaeamn yitirdi. Araçlarda 8 kii yaraland. Yarallar ihbarla gelen salk görevlileri tarafndan ambulanslarla kentteki hastanelere götürüldü. Acil servislerde tedaviye alnan yarallardan bazlarnn hayati tehlikelerinin bulunduu belirtildi.

Kazada ölen baba ve olunun cesetleri ise, olay yerindeki incelemenin ardndan otopsi için morga konuldu. Kaza nedeniyle yol uzun süre trafie kapanrken, anz yakan kiinin bulunmas için çalma balatld.

Ana Sayfaya Git