Ölümden döndüler!

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Bağlar ilçesinde bir apartmanda çıkan yangında dumandan etkilenip mahsur kalan vatandaşa olay yerinde ilk müdahalesini yapıp hastaneye ulaştırdı.

Haberler 11.04.2018 - 09:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi tfaiye Daire Bakanl ekipleri Balar ilçesinde bir apartmanda telefon bataryasnn patlamasyla çkan yangnda mahsur kalan ev sahibi Halil Urkaç baygn bir ekilde olay yerinden uzaklatrarak hastaneye kaldrd.

ÖLÜMDEN KURTULDULAR

Balar lçesi eyh amil Mahallesinde bulunan Emanet 6 adl apartmann 4. katnda sabah saat 08:00 sularnda çkan yangna itfaiye ekipleri, çok ksa bir süre içinde müdahale etti. çevrede gerekli tedbirleri alan ekipler, yangn söndürme çalmalarn balatt. 2 araç ve 10 personelle olaya müdahale edeni tfaiye Daire Bakanl ksa bir sürede yangn kontrol altna ald.

EV SAHB HASTANELK OLDU

tfaiye ekipleri yangn söndürme çalmalarn sürdürürken arama kurtarma ekipleri yaptklar çalmada dumandan etkilenerek baygnlk geçiren ev sahibi Halil Urkaç fark etti. Olay yerinde ilk müdahalesi yaplan Urkaç, tedavi amaçl hastaneye kaldrld.

Ana Sayfaya Git