Ölümden döndüler!

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Bağlar ilçesinde bir apartmanda çıkan yangında dumandan etkilenip mahsur kalan vatandaşa olay yerinde ilk müdahalesini yapıp hastaneye ulaştırdı.

Ölümden döndüler!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri Bağlar ilçesinde bir apartmanda telefon bataryasının patlamasıyla çıkan yangında mahsur kalan ev sahibi Halil Urkaç’ı baygın bir şekilde olay yerinden uzaklaştırarak hastaneye kaldırdı.

ÖLÜMDEN KURTULDULAR

 Bağlar İlçesi Şeyh Şamil Mahallesi’nde bulunan Emanet 6 adlı apartmanın 4. katında sabah saat 08:00 sularında çıkan yangına itfaiye ekipleri, çok kısa bir süre içinde müdahale etti. Çevrede gerekli tedbirleri alan ekipler, yangını söndürme çalışmalarını başlattı. 2 araç ve 10 personelle olaya müdahale edeni İtfaiye Daire Başkanlığı kısa bir sürede yangını kontrol altına aldı.

EV SAHİBİ HASTANELİK OLDU

İtfaiye ekipleri yangın söndürme çalışmalarını sürdürürken arama kurtarma ekipleri yaptıkları çalışmada dumandan etkilenerek baygınlık geçiren ev sahibi Halil Urkaç’ı fark etti. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Urkaç, tedavi amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz