Önüne gelen silah çekiyor

Yenişehir ve Kayapınar’da dün peş peşe silahlar konuştu. 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Haberler 12.05.2022 - 11:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR(SÖZ)-Kayp kiinin otomobilinde cansz bedeninin bulunmas, tren raylarnda ba kesik cesedin srr çözülmeye çallrken, Diyarbakrda dün pe pee silahl kavgalar yaand. Kentin merkez Yeniehir ve Kayapnar ilçesinde çkan olaylarda bir kii yaamn yitirirken, biri örenci olmak üzere 4 kii de yaraland.

ÖLÜMLE SONUCLANAN OLAY

Bir kiinin ölümü, iki kiinin de yaralanmasyla sonuclanan kanl olay dün akam saatlerinde Yeniehir ilçesine bal ehitlik Mahallesi 44üncü sokakta meydana geldi. ddiaya göre iki grup arasnda bilinmeyen nedenle çkan tartma, ksa sürede büyüyerek silahl kavgaya dönütü.

K GRUP ARASINDA çATIMA çIKTI

Kavgada Mazlum E., E.S. ve A.E., vücutlarna isabet eden kurunlarla yaraland. çevredekilerin ihbar üzerine olay yerine salk ve polis ekibi sevk edildi. Yarallar, salk ekiplerince olay yerinde yaplan ilk müdahalenin ardndan Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldrld.

YARALI BR K KURTARILAMADI

Yarallardan Mazlum E., yaplan tüm müdahalelere ramen yaamn yitirdi. Olay yerinde polis ekiplerince yaplan incelemede 5 mermi çekirdei bulundu.

GÜNÜN KNC SLAHLI çATIMASI

ehri geren ikinci silahl çatma haberi, merkez Kayapnar ilçesi Tekel Caddesinden geldi. Bir emlak dükkann tehdit ederek basan ahslar iletmeciyle önce sözlü kavgaya girdi. Kavga ksa sürede tartmalarn büyümesiyle silahl çatmaya dönütü. Güpegündüz çatan ahslardan Ahmet G. ensesinden silah mermisi yarasyla ar yaraland.

ÖRENC SERVSNE SABET ETT

Kör kurunlar çevredeki birçok yere isabet ederken, seyir halindeki bir servis aracnn camndan girdi. Korku dolu anlar yaayan örencilerden biri cam kesii sonucu yaraland. çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine birçok güvenlik güçleri ve 112 salk ekipleri sevk edildi.

YARALILAR TEDAV ALTINA ALINDI

Yarallar olay yerinde yaplan ilk müdahalenin ardndan hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnrken, olayla ilgili geni çapta inceleme balatld. Polis ekiplerince olay yerinde yaplan incelemede çok sayda bo ve dolu mermi bulundu. Örenci servisine de isabet eden mermiyle ilgili olarak polis ekiplerince yaplan incelemede kurunun, servisin ortasnda bulunan demire çarpt tespit edildi. smini vermek istemeyen sürücü, verilmi sadakalar olduunu ve kurunun diree çarptn söyledi.

Üç K GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili olarak 3 üpheli gözaltna alnrken, hastanede tedavisi süren Ahmet G.nin hayati tehlikesinin olduu, örencinin ise müdahalesinin ardndan taburcu edildii belirtildi. Olayla ilgili balatlan soruturma sürdürülüyor.

KESN BA VE KAYIP GENç

Öte yandan, önceki gün kayp ihbar üzerine aranan ve ailesi tarafndan Kayapnar ilçesinde otomobilinde cansz bedeni bulunan 23 yandaki Süleyman Karaboann ölüm nedeni aratrlyor. Silah ve darp izi bulunmayan Karaboa, Adli Tp Kurumunda yaplan otopsisi sonrasnda cenazesi topraa verildi. üpheli olumla ilgili polis kapsaml soruturma yürütürken, aile fertlerinden baz kiilerin de ifadelerine bavurduu örenildi.

Burada, Yeniehir ilçesi Fabrika Mahallesinde bulunan etraf demir çitlerle kapatlm tren ray üzerinde öle saatlerinde ba kesik olarak bulunan erkek cesediyle ilgili polisin yürüttüü soruturma devam ediyor. 27 yayndaki Recep Alaka ait olduu belirlenen ceset topraa verilirken, cinayetle ilgili baz ipuçlarna ulald ifade ediliyor.

Ana Sayfaya Git