Ortak Çözüm!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin kentin sorunlarını ortak projeler geliştirerek çözmek amacıyla kurduğu Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte görev yapan muhtarları ziyaret ederek sorunlarına çözüm aramaya devam ediyor.

Haberler 11.03.2018 - 11:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vatandaa daha iyi hizmet vermek için muhtarlarla ibirlii yaparak çalmalarn sürdüren Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, Muhtarlklar ve Sivil Toplum Kurulular ube Müdürlüü ekipleri, mahallelerdeki sorunlar yerinde tespit etmek için muhtarlar ziyaret etmeye devam ediyor. Üçkuyu ve Yolalt mahalle muhtarlarn ziyaret eden ekipler, mahallelerdeki eksiklikleri not ederek ilgili birimlere aktard. lk önce Yeniehir lçesi Üçkuyu Mahalle Muhtar ükrü Demireli ziyaret eden ekipler, muhtarlk ve mahalle hakknda bilgi ald. Muhtarlklar ve Sivil Toplum Kurulular ube Müdürlüü ekipleri mahallede tespit ettikleri eksikleri not ederek gerekli birimlere aktarlacan bildirdi.

MUHTARLIKLARLA ORTAK çÖZÜM

Ardndan Yolalt Mahallesi muhtar Mehmet Nuri Börtay ziyaret eden ekipler, burada da mahalle ve altyap sorunlaryla ile ilgili muhtardan bilgi ald. Ekipler, mahalledeki sorunlarn ilgili birimlere bildireceklerini ve en ksa zamanda çözüme kavuturulacan söyledi. Muhtarlklar ve Sivil Toplum Kurulular ube Müdürlüü ekipleri ayrca Diyarbakr Büyükehir Belediyesi tarafndan baslan ve içerisinde ajanda, duvar saati, takvim, not defteri ile benzeri hediyelerin bulunduu paketi hediye etti.

Ana Sayfaya Git