Ortak Çözüm!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin kentin sorunlarını ortak projeler geliştirerek çözmek amacıyla kurduğu Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte görev yapan muhtarları ziyaret ederek sorunlarına çözüm aramaya devam ediyor.

Ortak Çözüm!

Vatandaşa daha iyi hizmet vermek için muhtarlarla işbirliği yaparak çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğü ekipleri, mahallelerdeki sorunları yerinde tespit etmek için muhtarları ziyaret etmeye devam ediyor. Üçkuyu ve Yolaltı mahalle muhtarlarını ziyaret eden ekipler, mahallelerdeki eksiklikleri not ederek ilgili birimlere aktardı. İlk önce Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahalle Muhtarı Şükrü Demirel'i ziyaret eden ekipler, muhtarlık ve mahalle hakkında bilgi aldı. Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğü ekipleri mahallede tespit ettikleri eksikleri not ederek gerekli birimlere aktarılacağını bildirdi.

MUHTARLIKLARLA ORTAK ÇÖZÜM

Ardından Yolaltı Mahallesi muhtarı Mehmet Nuri Börta'yı ziyaret eden ekipler, burada da mahalle ve altyapı sorunlarıyla ile ilgili muhtardan bilgi aldı. Ekipler, mahalledeki sorunların ilgili birimlere bildireceklerini ve en kısa zamanda çözüme kavuşturulacağını söyledi. Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğü ekipleri ayrıca Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından basılan ve içerisinde ajanda, duvar saati, takvim, not defteri ile benzeri hediyelerin bulunduğu paketi hediye etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz