OSB'DE DEPREM

OSB Başkanı Odabaşı, arsa tahsisleri ve sanayicinin elektrik sorunları başta olmak üzere yürüttüğü projelerin, yönetim kurulu üyeleri tarafından engellendiğini belirterek, istifa ettiğini açıkladı.

Haberler 17.09.2020 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Organize Sanayi Bölgesinde son dönemlerde skça gündeme gelen mecvut fabrikalara tahsis edilen arazilerinin tapularnn verilmeyii ve sanayicilerin yaad elektrik sorunlarnn çözümsüz kalmas nedeniyle Yönetim Kurulu üyeleri arasnda yaanan görü ayrlklar, istifa getirdi. OSB Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Odaba dün ok bir kararla istifa ettiini belirterek, yönetim kurulu üyelerince çözüme dair çalmalarn engellendii açklad.

YÖNETMDE GÖRÜ AYRILII

Diyarbakr Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Bakan Aziz Odaba, istifasyla ilgili yapt açklamad son dönemde yönetim kurulu üyeleriyle arasnda görü ayrl olutuunu, gündeme getirdii baz konularn kabul görmediini belirtti.

ARSA TAHSSLER YAPILMADI

Gündeme aldrd arsa tahsisleri, sanayicinin elektrik sorunu, Uluslararas Rekabetçiliin Gelitirilmesi projesi, giriimciler ile esnaf arasndaki ibirlii ve koordinasyon çalmas balkl konularnn yönetim kurulu üyelerince engellendiini iaret eden Odaba, unlar söyledi:

SANAYCLERN SORUNLARI VAR

2018 ylndan beri erefle yürütmekte olduum Diyarbakr Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Bakanl görevimden istifa ediyorum. Anlaym gerei hizmet üretilmeyen bir organda yer igal etmenin ve bu konuda srar etmenin doru olmadn düünüyorum. Sanayicilerinin hak ettii hizmetlere kavuabilmesi için yönetim kurulu üyeliinden de istifa ediyorum. Dier yönetim kurulu üyelerini de istifaya davet ediyorum. Olaanüstü müteebbis heyet toplantsnn yenilenmesi ile önümüzün açlmas önerisinde bulunuyorum.

YEN BR YÖNETME SEVE SEVE

Diyarbakr sanayicisine ve OSBye hizmet etme arzusunda olduunu aktaran Odaba, Bu nedenle talep olmas halinde, yeni seçilecek bir yönetim kurulunda seve seve görev almaya hazrm. dedi.

STFASI KABUL EDLD DDASI

Odabann istifas OSB Müteebbis Heyeti Bakan l Valisi münir Karaloluna sunuldu. ddiaya göre, Karalolu Odabann istifasn kabul etti. OSB Yönetimi Kurulu üyelerinin, önümüzdeki günlerde düzenleyecei toplant sonrasnda, Bakan belirleyecei örenildi.

Odabann istifas yatrmc kurulu ile i insanlar arasnda büyük yank uyandrrken, Yönetim Kurulu üyelerinin istifaya dair herhangi bir açklamada bulunmaylar da dikkat çekti.

Ana Sayfaya Git