OSB’de neler oluyor?

Gazeteci-Yazar Altındağ, OSB ve Tekstil OSB'yi kaleme aldı. OSB Başkanı Odabaşı'nın "Sanayicilerin sorunlarının çözümünün" Yönetim Kurulu üyeleri tarafından engelendiği için istifa ettiğini duyurması, "OSB'de neler oluyor" sorusunu gündeme getirdi.

Haberler 18.09.2020 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

OSB Bakan Odabann Sanayicilerin sorunlarnn çözümünün Yönetim Kurulu üyeleri tarafndan engelendii için istifa ettiini duyurmas, OSBde neler oluyor sorusunu gündeme getirdi.

ALTINDA KALEME ALDI

Aratrmac Gazeteci-Yazar Mehmet Ali Altnda, OSB Yönetim Kurulu Bakan Aziz Odabann istifasn kaleme ald. Günün Yorumu köesinde, Organize Sanayi Bölge Müdürlüü Nereden Kouyor balkl yazsnda, Odabann istifasnn ilkeli bir tavr olduunu belirtti.

HUKUKSUZ LEMLER

Diyarbakr bahtsz klan en büyük etkenin, liyakat ve ehliyet sahibi olmayan kiilerin yetkilendirilmesi olduunu belirten Altnda, yatrmcya bedelsiz arsa verilmesi gerekirken, OSBnin giriimciden ücret aldn ve tahsis edilen arazilerin ise, tapularnn yllardr verilmediine deindi.

NCELEME BALATILMALI

OSBye çökerlenen baz kesimlerin Diyarbakrn sanayi alannda gelimesine ve yeni yatrmlarn bölgeye gelmesine engel olduunu da ifade eden Aratrmac-Yazar Altnda, OSBnin ve yapm devam eden Tekstil OSBnin Tefti Kurulu tarafndan incelemeye alnmas halinde, yasad bir çok ilemin ortaya çkabileceine dikkat çekti.

Ana Sayfaya Git