Park projesi tamamlandı

AK Partili Bağlar Belediyesi’nin 6 bin 500 metrekarelik alanda kazandırdığı park çok yönlü özelliği ile büyülüyor. Kompleks şeklinde inşa edilen parkın içinde aileler için dinlenme alanları, çocuklar ve gençler için de spor sahaları yer alıyor. Yapımı tamamlanan parkta incelemelerde bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Bağcılar’da yaşayan vatandaşlarımız farklı sosyal ve sportif donatılarla burada huzur bulacak” ifadelerini kullandı.

Haberler 27.04.2021 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda Balar Belediyesinin Baclar Mahallesine kazandrd yeni park projesi çok amaçl yönleriyle bölge halknn beenisini kazand.

KEND MKANLARIYLA YAPTI

Belediyenin kendi imkanlaryla hazrlayarak, tamamlad 6 bin 500 metrekarelik projede sentetik futbol sahasnn yan sra voleybol ve basketbol sahalar ile yürüyü yolu ve bisiklet parkuru da yer alyor.

Bölgedeki çocuklar ve gençler, bu tesislerden ücretsiz olarak yararlanabilecek.

PARKLARIN SON HAL

Yapm tamamlanan park projesinin son halini inceleyen Balar Belediyesi Bakan Hüseyin Beyolu, çok amaçl olarak tasarlanan parkn vatandalara farkl seçeneklerde dinlenme ve elenme imkan sunduunu söyledi.

Beyolu, Vatandalarmzn hak ettii kaliteli yaam koullarna eriebilmelerine olanak tanmak için çok amaçl projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Balara güzellik ve yeil alan katyoruz. Bu parkmz da çocuklarmz ve gençlerimizi düünerek hazrlayp, kendi imkanlarmzla hizmete sunduk. dedi.

Ana Sayfaya Git