Park projesi tamamlandı

AK Partili Bağlar Belediyesi’nin 6 bin 500 metrekarelik alanda kazandırdığı park çok yönlü özelliği ile büyülüyor. Kompleks şeklinde inşa edilen parkın içinde aileler için dinlenme alanları, çocuklar ve gençler için de spor sahaları yer alıyor. Yapımı tamamlanan parkta incelemelerde bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Bağcılar’da yaşayan vatandaşlarımız farklı sosyal ve sportif donatılarla burada huzur bulacak” ifadelerini kullandı.

Park projesi tamamlandı

Diyarbakır'da Bağlar Belediyesi'nin Bağcılar Mahallesi'ne kazandırdığı yeni park projesi çok amaçlı yönleriyle bölge halkının beğenisini kazandı.

KENDİ İMKANLARIYLA YAPTI

Belediyenin kendi imkanlarıyla hazırlayarak, tamamladığı 6 bin 500 metrekarelik projede sentetik futbol sahasının yanı sıra voleybol ve basketbol sahaları ile yürüyüş yolu ve bisiklet parkuru da yer alıyor.

Bölgedeki çocuklar ve gençler, bu tesislerden ücretsiz olarak yararlanabilecek.

PARKLARIN SON HALİ

Yapımı tamamlanan park projesinin son halini inceleyen Bağlar Belediyesi Başkanı Hüseyin Beyoğlu, çok amaçlı olarak tasarlanan parkın vatandaşlara farklı seçeneklerde dinlenme ve eğlenme imkanı sunduğunu söyledi.

Beyoğlu, "Vatandaşlarımızın hak ettiği kaliteli yaşam koşullarına erişebilmelerine olanak tanımak için çok amaçlı projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bağlar'a güzellik ve yeşil alan katıyoruz. Bu parkımızı da çocuklarımızı ve gençlerimizi düşünerek hazırlayıp, kendi imkanlarımızla hizmete sunduk." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz