Parlak Kurtulmuş'un yardımcısı oldu!

Aktif siyasetiyle dikkatleri üzerine çeken AK Parti MKYK Üyesi Alattin Parlak, Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un yardımcılığı görevine getirildi.

Haberler 05.05.2021 - 02:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ylmaz YAAR

DYARBAKIR-AK Partinin 7. Olaan Büyük kongresinde MKYKye seçilen ve ksa süre önce Güneydou Bölge Tekilat Koordinatörlüü görevine getirilen Alattin Parlak, AK Parti Genel Bakanvekili Numan Kurtulmuun yardmclna atand.

PARLAKIN PARTDEK YÜKSEL

Aktif ve baarl siyasetiyle dikkatleri üzerine çkan Alattin Parlakn, Ak Partideki yükselii devam ediyor. Partinin tekilat yapsndan gelen ve bir çok kademesinde görevlerde bulunan Parlak, MKYK Üyeliinin yansra ksa süre önce Parti Yönetimi tarafndan, Güneydou Anadolu Bölge Tekilat Koordinatörlüü görevine getirilmiti. Parlak bu görevinden önce, Dou Güneydou Bölge Tekilat Koordinatörlüü görevini yürütüyordu.

KURTULMUUN YARDIMCILIINI ALDI

Halk tarafndan sevilen ve istiare odakl siyaseti önceleyen Parlak, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan tarafndan bu kez, Parti Genel Bakanvekili Numan Kurtulmuun yardmcl görevine getirildi. Parlakn yeni ünvan AK Parti Genel Bakanvekili Yardmcl oldu.

HAYIRLI HZMETLER NASP ETSN

Diyarbakrda büyük sevinç ve yark yaratan yeni görevle ilgili Parlak,Genel bakan vekil yardmcl görevini bizlere layk gören Sayn Cumhurbakanmz ve Genel Bakanmz Recep Tayyip Erdoan ve Genel Bakanvekilimiz Numan Kurtulmu beye teekkür ediyorum. çktmz bu yolda Rabbim hayrl hizmetler nasip etsin ifadelerini kulland.

KURTA PARTDEN YEN GÖREV

Öte yandan, AK Partinin MKYKsnda Diyarbakr temsil eden dier isim Eski Parlamenter Abdurrahman Kurt, Sivil Toplum ve Halkla likiler Bakan Yardmcl görevine getirildi. AK Parti yönetim kadrosunda Diyarbakr temsilen iki ismin yer almas, Diyarbakrda sevinçle karland.

Ana Sayfaya Git