Görüş Bildir

Parlak Kurtulmuş'un yardımcısı oldu!

Aktif siyasetiyle dikkatleri üzerine çeken AK Parti MKYK Üyesi Alattin Parlak, Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un yardımcılığı görevine getirildi.

Parlak Kurtulmuş'un yardımcısı oldu!

Yılmaz YAŞAR

DİYARBAKIR-AK Parti'nin 7. Olağan Büyük kongresinde MKYK'ye seçilen ve kısa süre önce Güneydoğu Bölge Teşkilat Koordinatörlüğü görevine getirilen Alattin Parlak, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un yardımcılığına atandı.

PARLAK'IN PARTİDEKİ YÜKSELİŞİ

Aktif ve başarılı siyasetiyle dikkatleri üzerine çıkan Alattin Parlak'ın, Ak Parti'deki yükselişi devam ediyor. Parti'nin teşkilat yapısından gelen ve bir çok kademesinde görevlerde bulunan Parlak, MKYK Üyeliğinin yansıra kısa süre önce Parti Yönetimi tarafından, Güneydoğu Anadolu Bölge Teşkilat Koordinatörlüğü görevine getirilmişti. Parlak bu görevinden önce, Doğu Güneydoğu Bölge Teşkilat Koordinatörlüğü görevini yürütüyordu.

KURTULMUŞ'UN YARDIMCILIĞINI ALDI

Halk tarafından sevilen ve istişare odaklı siyaseti önceleyen Parlak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bu kez, Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un yardımcılığı görevine getirildi. Parlak'ın yeni ünvanı AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcılığı oldu.

HAYIRLI HİZMETLER NASİP ETSİN

Diyarbakır'da büyük sevinç ve yarkı yaratan yeni görevle ilgili Parlak,”Genel başkan vekil yardımcılığı görevini bizlere layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanvekilimiz Numan Kurtulmuş beye teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu yolda Rabbim hayırlı hizmetler nasip etsin” ifadelerini kullandı.

KURT'A PARTİDEN YENİ GÖREV

Öte yandan, AK Parti'nin MKYK'sında Diyarbakır'ı temsil eden diğer isim Eski Parlamenter Abdurrahman Kurt, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. AK Parti yönetim kadrosunda Diyarbakır'ı temsilen iki ismin yer alması, Diyarbakır'da sevinçle karşılandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi