Pazar minibüsünde zehirlendiler

MARDİN'in Kızıltepe İlçesinde sabah erken saatlerinde sebze ve meyve pazarında yaktıkları ateşin közlerinin bulunduğu tenekeyi ısınmak için minibüsün içine taşıyan 2 kişiden 1'i zehirlenerek öldü, diğeri hastaneye kaldırıldı.

Haberler 28.11.2016 - 08:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kzltepe lçesi Tepeba Mahallesi Mehmet Sincar Park yannda kurulan sebze ve meyve pazarnda çalan Hekim Tüfek ile belediye garajnda oto ykamac olarak çalan arkada Ekrem lhan, sabahn erken saatlerinde sebze haline getirilen meyve ve sebzelerin yannda bekledikleri srada snmak için ate yakt. 2 arkada daha sonra yaktklar atein közlerini bir tenekeye doldurup, 33 TA 623 plakal minibüsün içerisine koyarak kaplar ve camlar kapatt.

ZEHRLENEREK ÖLDÜ

Saat 08.00 sralarnda pazara gelen Hekim Tüfekin aabeyi, aracn kapsn açnca içeride duman olduu kardei ile arkadan baygn halde görünce 112ye haber verdi. Olay yerine gelen 112 salk ekipleri olay yerinde yaptklar müdahalenin ardndan Tüfek ile lhan ambulanslarla Kzltepe Devlet Hastanesine kaldrd. Hastanede yaplan tüm müdahaleye ramen Ekrem lhan kurtarlamad, bilinci kapal olan Hekim Tüfek ise Malatyaya sevk edildi. lhann cenazesi ise otopsi için Mardin Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git