Görüş Bildir

Pazar minibüsünde zehirlendiler

MARDİN'in Kızıltepe İlçesinde sabah erken saatlerinde sebze ve meyve pazarında yaktıkları ateşin közlerinin bulunduğu tenekeyi ısınmak için minibüsün içine taşıyan 2 kişiden 1'i zehirlenerek öldü, diğeri hastaneye kaldırıldı.

Pazar minibüsünde zehirlendiler

Kızıltepe İlçesi Tepebaşı Mahallesi Mehmet Sincar Parkı yanında kurulan sebze ve meyve pazarında çalışan Hekim Tüfek ile belediye garajında oto yıkamacı olarak çalışan arkadaşı Ekrem İlhan, sabahın erken saatlerinde sebze haline getirilen meyve ve sebzelerin yanında bekledikleri sırada ısınmak için ateş yaktı. 2 arkadaş daha sonra yaktıkları ateşin közlerini bir tenekeye doldurup, 33 TA 623 plakalı minibüsün içerisine koyarak kapıları ve camları kapattı.

ZEHİRLENEREK ÖLDÜ

Saat 08.00 sıralarında pazara gelen Hekim Tüfek'in ağabeyi, aracın kapısını açınca içeride duman olduğu kardeşi ile arkadaşını baygın halde görünce 112'ye haber verdi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları müdahalenin ardından Tüfek ile İlhan'ı ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen Ekrem İlhan kurtarılamadı, bilinci kapalı olan Hekim Tüfek ise Malatya'ya sevk edildi. İlhan'ın cenazesi ise otopsi için Mardin Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi