Pazarda silahlı düello!

Pazarcı esnafı ile bir kıraathane sahibi arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Haberler 01.07.2021 - 11:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Diyarbakrda semt pazarclar ile kraathane sahipleri arasnda çkan silahl kavgada .E adl kii yaamn yitirdi, 5i ar 15 kii yaraland.

SEM PAZARI ESNAFI VE KAHVEC

Olay, önceki akam saatlerinde merkez Kayapnar ilçesi Huzurevleri Mahallesinde meydana geldi. Semt pazar esnaf ile kraathane iletmecileri arasnda tuvaleti kullanma meselesi yüzünden sözlü tartma yaand. Tartmann ksa sürede büyüdü. Olay silahl, tal ve sopal kavgaya dönütü. Kavgada her iki taraftan toplam 16 kii yaraland.

SLAHLI, TALI KAVGA YAANDI

hbar üzerine bölgeye çok sayda polis ve salk ekibi sevk edildi. Salk görevlileri, yarallara olay yerinde yaptklar ilk müdahalenin ardndan ambulanslarla hastaneye götürüldü. Acil serviste tedaviye alnan yarallardan .E adl ahs yaplan tüm müdahaleye ramen kurtarlmayarak yaamn yitirdi. Tedavileri süren 15 yaraldan 5inin salk durumunun ar olduu bildirildi.

POLS TEYAKKUZA GEçT

Polis ekipleri, olay yerini güvenlik eridiyle kapatrken çok sayda bo kovan ve kavgada kullanlan sopalar ele geçirildi. Polis, kavgaya karan üphelileri yakalamak için çalma balatt. Buarada yarallarn bulunduu hastanelerde youn güvenlik önlemleri alnrken, baz üpheli kiilerin gözaltna alnd örenildi.

Ana Sayfaya Git