Görüş Bildir

Pazarda silahlı düello!

Pazarcı esnafı ile bir kıraathane sahibi arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Pazarda silahlı düello!

DİYARBAKIR-Diyarbakır'da semt pazarcıları ile kıraathane sahipleri arasında çıkan silahlı kavgada İ.E adlı kişi yaşamını yitirdi, 5'i ağır 15 kişi yaralandı.

SEM PAZARI ESNAFI VE KAHVECİ

Olay, önceki akşam saatlerinde merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde meydana geldi. Semt pazarı esnafı ile kıraathane işletmecileri arasında "tuvaleti" kullanma meselesi yüzünden sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın kısa sürede büyüdü.  Olay silahlı, taşlı ve sopalı kavgaya dönüştü. Kavgada her iki taraftan toplam 16 kişi yaralandı.

SİLAHLI, TAŞLI KAVGA YAŞANDI

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaralılara olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan İ.E adlı şahıs yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdi. Tedavileri süren 15 yaralıdan 5'inin sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

POLİS TEYAKKUZA GEÇTİ

Polis ekipleri, olay yerini güvenlik şeridiyle kapatırken çok sayıda boş kovan ve kavgada kullanılan sopalar ele geçirildi. Polis, kavgaya karışan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Buarada yaralıların bulunduğu hastanelerde yoğun güvenlik önlemleri alınırken, bazı şüpheli kişilerin gözaltına alındığı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi