Polis hırsızı böyle zapt etti

Yanmayan sigarasını ağzından biran olsun düşürmeyen büfe çalışanı, şahsın etkisiz hale getirilmesi için polise yardım etti.

Haberler 21.01.2020 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adyamanda bir marketten çald sigaralar büfeye satmaya çalan hrsz, büfe çalanlarnn durumu anlamas ile olay yerine çarlan polis tarafndan yakaland. Polis kaçmaya çalan zanly kelepçeleyerek gözaltna ald.

Edinilen bilgilere göre, birkaç gün önce Besni ilçesinde bir marketin camn krarak sigaralar, kasada ve sadaka kutusunda bulunan bir miktar paray çalan Ahmet K.nn yakalanmas için Asayi ube Müdürlüü ekipleri çalma balatt. Yaplan çalmalarda ahsn Adyaman merkezde bulunan bir büfeye çalnt sigaralar satmaya çalt tespit edildi.

HIRSIZ ZOR ZAPT EDLD

Hrszn getirdii sigaralarn faturasz ve çalnt olduunu fark eden büfe çalanlar, sigaralar almayacaklarn söyledi. Büfe çalanlar, çardklar polis ekipleri gelene kadar da bir süre ahs oyalamaya çalt. Olay yerine gelen Asayi ube Müdürlüüne bal Hrszlk Büro Amirlii ekipleri, kaçmaya çalan Ahmet K.y gözaltna ald. Yanmayan sigarasn biran olsun azndan düürmeyen i yeri çalan ise polis ekiplerine yardmc oldu. Elleri kelepçelenen Ahmet K. ekip otosuna bindirilerek polis merkezine götürülürken, yaananlar güvenlik kameralarna yansd.

Olayla ilgili soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git