Polisi Alarma Geçiren Bavul

Merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik Caddesinde yol üstünde unutulan bir bavuldan şüphelenen vatandaşlar durumu polise bildirdi. Polis, şüpheli bavulun olduğu alanda güvenlik önlemi alarak yolu trafiğe kapattı.

Haberler 15.09.2018 - 09:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeniehir ilçesi ehitlik Caddesinde yol üstünde unutulan bir bavuldan üphelenen vatandalar durumu polise bildirdi. Polis, üpheli bavulun olduu alanda güvenlik önlemi alarak yolu trafie kapatt.

Daha sonra polislerin yanna gelen bir ahs, bavulun üniversite için kente gelen yeenine ait olduunu belirtti. Polis gözetimde açlan bavulda kitap ve elbise olduu görüldü. Daha sonra kapatlan yol yeniden trafie açld

Merkez Yeniehir ilçesinde köy minibüsünden inen kz örencinin, kaldrmda unuttuu bavul, polisi alarma geçirdi. Yol trafie kapatlrken, genç kzn daysnn çantay açmasyla çevredekiler rahat nefes ald.

Yeniehir ilçesi ehitlik Caddesi üzerinde köy minibüsünden inen kz örenci, bavulunu kaldrm üzerine brakt. Genç kz oradan ayrlrken, kaldrmda unutulan bavul, çevredeki vatanda ve esnaf tarafndan, bomba olabilecei üphesiyle polise bildirildi. Bölgeye çok sayda zrhl araç ve bomba imha uzmanlar sevk edildi.

YOL ÜZERNDE FARK EDLD

çevrede geni güvenlik önlemi alan polis, yolu yaya ve araç trafiine kapatt. Bu srada genç kzn days polis ekiplerini arayarak, yeeninin bavulunu ehitlik Caddesi üzerinde unuttuu haberini verdi. Polis, bölgeye gelen genç kz ile daysna önce sorular sordu. Ardndan ise genç kzn days bavulun yanna giderek bavulu açp polise gösterdi. Kitap ve kyafetlerin olduunu gören ekipler, genç kz ve daysn ifadesini almak üzere emniyete götürürken ayrca çevredekiler de rahat bir nefes ald.

Bavulu açan ancak ismi örenilmeyen genç kzn days, yeeninin örenci olduunu ve köy minibüsünden inerken unuttuunu söyledi. Polis, bölgedeki incelemelerinin ardndan yolu trafie açt.

Ana Sayfaya Git