Rektör Çapak, iki fakülte müjdesi verdi

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Adalet Bölümü’nün Hukuk Fakültesi’ne, Eczane Hizmetleri Bölümü’nün de Eczacılık Fakültesi’ne dönüştürülmesi için alt yapı çalışmalarına başladıklarının müjdesini verdi.

Haberler 25.07.2018 - 08:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. brahim çapak, ulusal ve yerel basn temsilcileri ile bir araya geldi.

Ilcalarda bulunan Bingöl Üniversitesi Uygulama Oteli ve Termal Tesislerinde yaplan basn toplantsnda konuan Rektör Prof. Dr. çapak, Adalet Bölümünün Hukuk Fakültesine, Eczane Hizmetleri Bölümünün de Eczaclk Fakültesine dönütürülmesi için alt yap çalmalarna baladklarn söyledi.

K FAKÜLTE MÜJDES VERD

2018 ylnn genel bir deerlendirmesini yaparak, gelinen son durum hakknda bilgi aktaran Rektör çapak, yenilikçi, aratran, toplumsal sorumluluk üstlenen, bölgesel kalknmaya önem veren ve en önemlisi toplumsal faydaya dönük bilim üreten bir üniversite slogan ile çalmalarn yürüttüklerini ifade etti.

Bingöl Üniversiteli olmay, uluslararas standartta, donanml ve nitelikli akademisyenlerden profesyonel eitim almak, gündemi takip eden deil, gündem oluturan bireyler yetitirmek olarak nitelendiren Prof. Dr. çapak, Bingöl Üniversitesinin örnek üniversite olarak gösterilen bir düzeye geldiini dile getirdi.

Bingöl Üniversitesinin 599 öretim eleman, 287 idari personeli, 100 sürekli içisi, 28 tarm çisi, 82 güvenlik personeli, 17 bine yakn örencisi ve 12 bin 416 mezunu ile büyük bir aile olduunu vurgulayan Prof. Dr. çapak, sadece mevcut örencilerini deil mezun olan örencileri de mezuniyet sonras daha yakndan takip edeceklerini kaydetti.

Ana Sayfaya Git