Rıha caddesi yenileniyor

Kayapınar ilçesi Rıha Caddesi’ne 10 cm kalınlığında toplam bin 500 ton asfalt sererek yolu 15 gün içinde tamamlayıp vatandaşların hizmetine açmayı planlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Laleş Bulvarı’nda da altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Haberler 19.10.2020 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kent genelinde yeni imar yollarnda çalmalarn aralksz ekilde sürdüren Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, Kayapnar ilçesi Rha Caddesine scak asfalt sermeye balad. Yol Yapm Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakanl, scak asfalt sermeden önce cadde de kaz, dolgu, yamur suyu ile kanalizasyon ebekelerinin yenilenmesi çalmalarn tamamlad. Rha Caddesinin scak asfalt sermeye hazr hale getirilmesinin ardndan bugün itibariyle yol yapm çalmalarnn startn veren ekipler, caddeyi 15 gün içinde tamamlayp vatandalarn hizmetine açmay planlyor.

REFÜJ VE KALDIRIMLAR YENLENECEK

Büyükehir Belediyesi, Rha Caddesinin gidi ile geli yönlerine 10 cm kalnlnda toplam bin 500 ton scak asfalt serecek. Yolun tamamlanmasndan sonra Yol Yapm Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakanl, Rha Caddesinde refüj ve kaldrmlar batan sona yenileyecek. Ulam Daire Bakanl araç ve yaya trafiinin güvenli olmas için Rha Caddesinde yol çizgi çalmalar yürütecek. Park Bahçe ve Yeil Alanlar Daire Bakanl, kaldrmlarda aaçlandrma, refüje ise çiçek ve çallar dikerek caddenin daha estetik bir görünüme kavumasn salayacak.

LALE BULVARINDA ALTYAPI çALIMALARI DEVAM EDYOR

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, Rha caddesi ile anlurfa yolunu birbirine balayan Lale Bulvarnda kaz, dolgu, yamur suyu ve kanalizasyon ebekelerinin yenilenmesi çalmalarna devam ediyor. Yol Yapm Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakanl, Rha Caddesini tamamladktan sonra altyap ilemleri bitecek olan Lale Bulvarna geçip scak asfalt sermeye balayacak.

Ana Sayfaya Git