Sağlık’ta değişim!

İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin sözleşme yenilerken, Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sedat Özkul ise sözleşmesi yenilenmedi. Özkul’un yerine KBB Uzmanı Dr. Günay Kozan atandı.

Haberler 16.12.2021 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ahmet DEMR

DYARBAKIR(SÖZ)-Diyarbakrdaki Salk camiasnn uzun süredir gündemini megul eden idarecilerin sözlemeleriyle ilgili gelimeler önceki gün yant buldu. Salk Bakan sözlemesi biten l Salk Müdürü Cihan Tekinle devam karar alarak, sözlemeyi yeniledi.

TEKNLE DEVAM KARARI

Salk Bakanl tarafndan görevden el çektirilen Dr. Sait Avarn yerine Elaz l Salk Müdürlüü Salk Hizmetleri Bakan Yardmcl görevinde iken Diyarbakra atanan Dr. Cihan Tekin, üç yldr bu görevi yürütüyor. Bakanlk sözlemesi sona eren Tekinle bir kez daha üç yllk sözleme imzalayarak, göreve davam etmesi yönünde karar ald.

KALDIIMIZ YERDEN DEVAM

Tekin görevlendirmesiyle ilgili olarak u deerlendirmeyi yapt. Bakanlmzn bizi tekrar bu görev layk görmesi bizleri mutlu etmitir. Kaldmz yerden devam edeceiz. Tek amacmz Diyarbakrl vatandalarmzn daha iyi bir salk hizmeti almasdr. nallah iyi olur, rabbim utandrmasn

ÖZKULUN SÖZLEMES YENLENMED

Salk Camiasnn dikkatlerinin odakland dier bir kurum ise, Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Bahekimlii idi. Salk Bakanl uzun yllardr hastane bahekimlii görevini yürüten Dr. Sedat Özkulla sözleme yenilemedi. Özkulun yerine Salk Bakanl Kulak Burun Boaz Dr. Günay Kozanla sözleme imzalad.

YEN DEKLKLER BEKLENYOR

Diyarbakr l Salk Müdürlüü ve bal olan Salk Kurumlaryla alakal idari yönde yeni deiikliklerin önümüzdeki günlerde younluk kazanaca ifade edilirken, lçelerdeki Hastane Bahekimlerinin de sözlemeleriyle ilgili, youn kulisler yaplyor.

Ana Sayfaya Git