Sağlıktan kovide üç kurban daha!

İkisi doktor, biri hemşire üç sağlık çalışanı kovide yenik düşerek yaşamını yitirdi.

Haberler 30.10.2020 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrdaki Dicle Üniversitesinde Hemire Leyla çiçek, stanbulda Özel hastanede Bahekim Yardmcs olan Uzman Doktor Engün Türkmen, Sakaryann Akyaz ilçesinde ç hastalklar Uzman Dr. Hasan Tepeçnar, yakaland kovid 19a yenik düerek yaamn yitirdi.

HEMRE HAYATINI KAYBETT

Diyarbakr Dicle Üniversitesi Hastanesinde Fizik Tedavi Bölümünde çalan hemire ve Salk Emekçileri Sendikas (SES) üyesi Leyla çiçek (50) koronavirüsten (Kovid-19) yaamn yitirdi. çiçekin 14 gündür korona tedavisi gördüü örenildi. çiçekin ölüm haberini duyan arkadalar çaltklar hastanede 1 dakikalk sayg duruunda bulundu.

BAHEKM YARDIMCISI

Öte yandan, stanbulda özel bir hastanede Bahekim Yardmcs olan Uzman Doktor Engin Türkmen 50 yanda koronavirüs nedeniyle hayatn kaybetti. Bir süredir youn bakm ünitesinde tedavi olduu örenildi. Batmanl olan, Türkmenin Dicle Üniversitesi Tp Fakültesi mezunu olduu örenildi.

ç HASTALIKLARI UZMANI

Sakaryada ise Akyaz ilçesinde bir tp merkezinde çalan iç hastalklar uzaman Dr. Hasan Tepeçnar aktif olarak çalt merkezde koronavirüse yakaland. Tansiyon ve eker hastas olduu örenilen 52 yandaki Tepeçnar, evde tedavi gördüü esnada fenalaarak Akyaz Devlet Hastanesine kaldrld. Hastanede yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybeden Tepeçnar, klnan cenaze namaz sonrasnda Hastane Mahallesi süt fabrikas mezarlna defnedildi.

KARDE SAKARYADAK PATLAMADA HAYATINI KAYBETMT

Öte yandan doktorun, Sakaryann Hendek ilçesinde bulunan havai fiek fabrikasnda 3 Temmuz Cuma günü meydana gelen patlamada hayatn kaybeden Sebahattin Tepeçnarn aabeyi olduu örenilirken, l Salk Müdürü Aziz Öütlü ise sosyal medya hesabnda hayatn kaybeden doktor için taziye mesaj yaynlad. Öütlü taziye mesajnda, Akyazda görev yapan ve bir süredir amansz hastalkla mücadele eden Dr. Hasan Tepeçnarn vefatn üzüntüyle örendim. Merhum doktorumuza Allahtan rahmet, ailesine ve sevenlerine basal dilerim ifadelerine yer verdi.

Ana Sayfaya Git