Sakarya caddesi ihyasına geçildi!

Bağlar'ın ticari kalbi olan Sakarya caddesinin "ihyasına" start verilirken, Vali Güzeloğlu ile Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, son rötuşler için, incelemede bulundu.

Haberler 27.04.2020 - 00:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesinin, günlük al-verite ticari kalbi olarak kabul edilen Sakarya Caddesinin ihyasi için, l Valilii ve Balar Belediye Bakanlnn hazrlad proje startn alrken, dün l Valisi ve Büyükehir Belediye Bakanvekili Hasan Basri Güzelolu ile Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, incelemelerde bulundu.

SON RÖTULER

Caddenin ihyasna yönelik çalmayla ilgili son rötuleri deerlendiren Vali ve Belediye Bakanvekili Güzel ile Ak Parti Balar Belediye Bakan Beyolu, kurum yetkilileriyle birlikte istiarede bulundu. Altyap, caddenin geniletilmesi ve sokak salklatrmas gibi çalmalara önümüzdeki haftadan itibaren balanaca müjdesini veren Ak Partili Beyolu, yenileme ve ihya projesine salad destekten dolay Vali Güzeloluna teekkür etti.

VAL GÜZELOLU

Beyolu, Valimiz ve Büyükehir Belediye Bakan Vekilimiz Hasan Basri Güzelolu ile birlikte kentimizde ve Balarmzda alveriin kalbi olan Sakarya Caddesinde incelemelerde bulunduk. Valimizin destekleriyle Sakarya Caddesinin ihya ve inas için gerçekletireceimiz projeleri bayramdan sonra hayata geçireceiz. Diyarbakrmza büyük bir istek ve enerji ortaya koyarak hizmet eden valimize desteklerinden ötürü teekkür ederiz dedi.

Ana Sayfaya Git