Sakarya caddesi ihyasına geçildi!

Bağlar'ın ticari kalbi olan Sakarya caddesinin "ihyasına" start verilirken, Vali Güzeloğlu ile Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, son rötuşler için, incelemede bulundu.

Sakarya caddesi ihyasına geçildi!

Merkez Bağlar ilçesinin, günlük alış-verişte ticari kalbi olarak kabul edilen Sakarya Caddesi'nin ihyasi için, İl Valiliği ve Bağlar Belediye Başkanlığı'nın hazırladığı proje startını alırken, dün İl Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu ile Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, incelemelerde bulundu.

SON RÖTUŞLER

Cadde'nin ihyasına yönelik çalışmayla ilgili son rötuşleri değerlendiren Vali ve Belediye Başkanvekili Güzel ile Ak Parti Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, kurum yetkilileriyle birlikte istişarede bulundu.  Altyapı, caddenin genişletilmesi ve sokak sağlıklaştırması gibi çalışmalara önümüzdeki haftadan itibaren başlanacağı müjdesini veren Ak Partili Beyoğlu,  yenileme ve ihya projesine sağladığı destekten dolayı Vali Güzeloğlu'na teşekkür etti.

VALİ GÜZELOĞLU

Beyoğlu, “Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Hasan Basri Güzeloğlu ile birlikte kentimizde ve Bağlarımızda alışverişin kalbi olan Sakarya Caddesinde incelemelerde bulunduk. Valimizin destekleriyle Sakarya Caddesinin ihya ve inşası için gerçekleştireceğimiz projeleri bayramdan sonra hayata geçireceğiz. Diyarbakır'ımıza büyük bir istek ve enerji ortaya koyarak hizmet eden valimize desteklerinden ötürü teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz