Saldırılar bizleri kenetlendirmeli!

Beyoğlu, Avrupa'da son dönemlerde artan İslam’a ve Türkiye’ye yönelik saldırıların rastlantı olmadığını dile getirerek 100 yıl önce Türk milleti üzerinde oynanan oyunun yeni bir versiyonla sahnelendiğini söyledi.

Haberler 29.10.2020 - 09:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesi AK Parti Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Avrupada son dönemlerde yükselen saldrlarn rastlant olmadn ve 100 yl önce Türk milleti üzerinde oynanan oyunun yeni bir versiyonla sahnelendiini belirterek, O zaman Abdülhamid Han ve Osmanl Devleti hedefteydi. imdi Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhurbakanmza hayaszca saldryorlar. Bu emperyalist tezgaha kar daha çok kenetlenmeliyiz dedi.

SLAMA YAPILAN SALDIRILAR

Avrupada son dönemlerde artan slam ve Türkiye kart saldrlara bir tepki de Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolundan geldi. slam dünyasnn hamisi olan Türkiyenin ve onun liderinin hedef seçilmesinin manidar olduunu belirten Beyolu, Bu yaplan alçak yayn ve söylemleri lanetliyorum. Bu tablo bat medeniyetinin çirkin yüzünü göstermektedir. Milli airimiz Mehmet Akif Ersoyun dedii gibi edep, haya ve ahlaki deerlerden kopmu tek dii kalm canavar. Ne zihniyeti kokumu olan Macron ne de onlarn paçavras yayn organlar sevgi ve merhamet dini slama, onun merhamet abidesi peygamberine ve slam dünyasnn umudu liderimiz Recep Tayyip Erdoana leke süremez. O leke onlarn alnnda utanç vesikas olarak kalacaktr. Bir asr önce cihan devleti Osmanl ve bunlara kar direnen Sultan Abdülhamid Han, bugün ise Türkiye cumhuriyeti ve lideri Erdoan hedef. Oyun ve senaristler hep ayn. Bu sinsi kafa yaps hiç deimiyor dedi.

MLLET OLARAK KENETLENMELYZ

Avrupadan yükselen saldrlar sonucunda millet olarak daha çok kenetlenmeleri gerektiini vurgulayan Beyolu, unlar kaydetti:

Halkmz her erde hayr vardr sözünü çok sever. Bu hayaszca saldrlar bir frsat bilip oynanan oyunu görmeli ve daha çok kenetlenmeliyiz. Bu asil ve necip millet, 1 asr önce kendisini yok etmek isteyen emperyalizme unutamayaca bir tokat indirdi. Bunun acsyla saldryorlar. Bugün bölgesinde ve dünyada söz sahibi olan bir Türkiye ve lideri var. Bu yüzden bizi teslim almak istiyorlar. Dini deerlerden ekonomiye kadar her yerden zarar vermeye çalyorlar. Cumhuriyetimizin 100üncü ylna giderken daha çok çalp ülkemizi muassr medeniyetler seviyesine çkararak ve ülkemizin etrafnda kenetlenerek en güzel cevab vermeliyiz. Bu vesile ile halkmzn 29 Ekim Cumhuriyet Bayramn tebrik eder. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadalar ve ehitlerimizi rahmetle ve minnetle yadediyorum.

Ana Sayfaya Git