Sanık Avukatı Katılmayınca!

Diyarbakır'da 6-7 Ekim 2014'te, Kobani (Ayn el-Arap) bahanesiyle gerçekleştirilen izinsiz gösterilerde Yasin Börü, Ahmet Dakak, Riyat Güneş ve Hasan Gökguz'un öldürülmesine ilişkin biri tutuklu 3 sanığın yargılandığı davanın duruşması, sanık avukatının katılmamasından dolayı ertelendi.

Haberler 29.08.2018 - 10:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, 6-7 Ekim 2014te Kobani (Ayn el-Arap) bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösterilerde Yasin Börü, Ahmet Dakak, Riyat Güne ve Hasan Gökguzun öldürülmesiyle ilgili davada, dosyas ayrlan biri tutuklu 3 sann yarglanmasna devam edildi.

Güvenlik gerekçesiyle Diyarbakrdan Ankara 2. Ar Ceza Mahkemesine nakledilen davann durumasnda, müteki avukatlar Hasan Bozta ve Abdulgani Orhan ile davann müdahillerinden Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakanl avukat Serpil ahin hazr bulundu.

SANIK AVUKATLARI KATILMAYINCA

Tutuklu sank Ersin Filizer, durumaya tutuklu bulunduu Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapal Ceza nfaz Kurumundan Ses ve Görüntü Biliim Sistemi (SEGBS) araclyla katld.

Mahkeme Bakan Ali Erbyk, sank Filizer hakknda Bilgi Teknolojileri ve letiim Kurumuna (BTK) yazlan müzekkereye cevap gelmediini ve firari sanklar Burhan Ay ve sa Özelin henüz yakalanamadn belirtti.

Filizerin tutukluluk halinin devamna hükmeden mahkeme heyeti, sann avukatnn katlmamas üzerine eksik hususlarn giderilmesi için durumay erteledi.

Ana Sayfaya Git