Satış ve kesim yeri belirlendi!

Diyarbakır'da kurban bayramı süresince kentin belirli semtlerinde kurban satışı ve kurban kesim yerleri açıklandı.

Haberler 26.08.2017 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yaklaan kurban bayramna ilikin hazrlklarn sürdürülerken, vatandalarn bayramda kurbanlarn salkl ve hijyenik bir ortamda kesebilmesi için 4 ilçede yer belirlendi.

- lçelerde kesim yerleri

Kurban kesim yerleri Sur ilçesinde, Mardin yolu üzeri Büyükehir Belediyesi Canl Hayvan Borsas, Mardin yolu üzeri MAY-ET Kombinas, Yeniehir ilçesinde, Seyrantepe TOK 1. etap idare binas arkas, Üçkuyular TOK sabit semt pazar, Ofis Kurdolu Lojmanlar alan içindeki beton saha, ehitlik lçe Otogar kars kömür tevzi sahas, Mehmet Akif Ersoy Bulvar Carrefur Otopark, Balar ilçesinde, Mardin yolu üzeri 2. Hava Taktik Kuvvet Komutanl oto ykama yeri, Kayapnar ilçesinde ise anlurfa yolu üzeri Emniyet Lojmanlar eski stma sistem binas yan, Kayapnar Belediyesi Köy Ürünleri Pazar Yeri ve Organik Tarm Pazar olarak belirlendi.

- Kurban sat yerleri

Kurbanlk sat noktalar ise Canl Hayvan Borsas, lçe Otogar kars Kömür Tevzi Sahas, skanevleri Yeniköy Mezarl kars, Kayapnar Peyas Mahallesi MKB Lisesi alt ve çarkl Özanl Et çiftlii olarak belirlendi.

Kentin 16 farkl yerinde belirlenen kurban sat ve kesim yerleri dnda çevre ve görüntü kirlilii yaanmamas için tüm tedbirleri alnrken, vatandalarn da belirlenen yerler dnda kurban kesimi yapmamalar konusunda uyarld.

Ana Sayfaya Git