Görüş Bildir

Satış ve kesim yeri belirlendi!

Diyarbakır'da kurban bayramı süresince kentin belirli semtlerinde kurban satışı ve kurban kesim yerleri açıklandı.

Satış ve kesim yeri belirlendi!

Yaklaşan kurban bayramına ilişkin hazırlıklarını sürdürülerken, vatandaşların bayramda kurbanlarını sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kesebilmesi için 4 ilçede yer belirlendi.

- İlçelerde kesim yerleri

Kurban kesim yerleri Sur ilçesinde, Mardin yolu üzeri Büyükşehir Belediyesi Canlı Hayvan Borsası, Mardin yolu üzeri MAY-ET Kombinası, Yenişehir ilçesinde, Seyrantepe TOKİ 1. etap idare binası arkası, Üçkuyular TOKİ sabit semt pazarı, Ofis Kurdoğlu Lojmanları alanı içindeki beton saha, Şehitlik İlçe Otogarı karşısı kömür tevzi sahası, Mehmet Akif Ersoy Bulvarı Carrefur Otoparkı, Bağlar ilçesinde, Mardin yolu üzeri 2. Hava Taktik Kuvvet Komutanlığı oto yıkama yeri, Kayapınar ilçesinde ise Şanlıurfa yolu üzeri Emniyet Lojmanları eski ısıtma sistem binası yanı, Kayapınar Belediyesi Köy Ürünleri Pazar Yeri ve Organik Tarım Pazarı olarak belirlendi.

- Kurban satış yerleri

Kurbanlık satış noktaları ise Canlı Hayvan Borsası, İlçe Otogarı karşısı Kömür Tevzi Sahası, İskanevleri Yeniköy Mezarlığı karşısı, Kayapınar Peyas Mahallesi İMKB Lisesi altı ve Çarıklı Özşanlı Et Çiftliği olarak belirlendi.

Kentin 16 farklı yerinde belirlenen kurban satış ve kesim yerleri dışında çevre ve görüntü kirliliği yaşanmaması için tüm tedbirleri alınırken, vatandaşların da belirlenen yerler dışında kurban kesimi yapmamaları konusunda uyarıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi