Sayar artık yokum dedi!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Ahmet Sayar, ekim ayında yapılacak seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.

Haberler 31.08.2017 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yaklak 4 yldr DTSO bakanl görevini yürüten Sayar, ekim aynda yaplacak seçimlerde aday olmayacan bildirdi. Bakanlk süreci ve seçimle ilgili açklamalarda bulunan Sayar, Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odasnn Yönetim Kurulunda ki görev sürelerinin 21 Ekimde yaplacak seçimle beraber sona ereceini söyledi.

ADAL OYMAYACAK

Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas Yönetim Kurulu Bakanl gibi onurlu ve erefli bir görevi yapmann kendisinin en büyük gurur kayna olduunu aktaran Sayar, Büyük sorumluluk ve fedakarlk gerektiren bu onurlu görevi laykyla yapmak için birçok zaman ailemizi ve kiisel ilerimizi arka sralara atmamz gerekti. Yaklak bir yldr yapm olduum planlama ile özel ilerimi toparlamak üzere aday olmamaya karar vermi bulunmaktaym. Üyelerimizin, genel anlamda yapm olduumuz çalmalar dikkate alarak yeni dönem adaylk desteinde bulunduu u günlerde, görev süresinde ho bir seda brakmann mutluluunu da yaayarak, önümüzdeki oda seçimlerinde aday olmayacam belirtmek istiyorum.

ÖZEL LERNDEN

Ailemizden, büyüklerimizden gelen misyon ile özel ilerime ayracam zamann dnda, toplumumuzun kanayan yaralarndan biri olan aileler arasndaki anlamazlklar, küskünlükleri, kan davalarn çözmeye ve aileleri bartrarak toplumumuzun huzuruna katk sunmaya çalacam. DTSO olarak, daha önce basn ile paylatmz birçok projeye ve çalmaya imza attk. effaf, demokratik bir seçim olmas için gerekli tüm çalmalarn yaplaca bu süreçte tüm adaylara baarlar diliyorum dedi.

Ana Sayfaya Git