Sayar artık yokum dedi!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Ahmet Sayar, ekim ayında yapılacak seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.

Sayar artık yokum dedi!

Yaklaşık 4 yıldır DTSO başkanlığı görevini yürüten Sayar, ekim ayında yapılacak seçimlerde aday olmayacağını bildirdi. Başkanlık süreci ve seçimle ilgili açıklamalarda bulunan Sayar, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odasının Yönetim Kurulunda ki görev sürelerinin 21 Ekimde yapılacak seçimle beraber sona ereceğini söyledi.

ADAL OYMAYACAK

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı gibi onurlu ve şerefli bir görevi yapmanın kendisinin en büyük gurur kaynağı olduğunu aktaran Sayar, “Büyük sorumluluk ve fedakarlık gerektiren bu onurlu görevi layıkıyla yapmak için birçok zaman ailemizi ve kişisel işlerimizi arka sıralara atmamız gerekti. Yaklaşık bir yıldır yapmış olduğum planlama ile özel işlerimi toparlamak üzere aday olmamaya karar vermiş bulunmaktayım. Üyelerimizin, genel anlamda yapmış olduğumuz çalışmaları dikkate alarak yeni dönem adaylık desteğinde bulunduğu şu günlerde, görev süresinde hoş bir seda bırakmanın mutluluğunu da yaşayarak, önümüzdeki oda seçimlerinde aday olmayacağımı belirtmek istiyorum.

ÖZEL İŞLERİNDEN

Ailemizden, büyüklerimizden gelen misyon ile özel işlerime ayıracağım zamanın dışında, toplumumuzun kanayan yaralarından biri olan aileler arasındaki anlaşmazlıkları, küskünlükleri, kan davalarını çözmeye ve aileleri barıştırarak toplumumuzun huzuruna katkı sunmaya çalışacağım. DTSO olarak, daha önce basın ile paylaştığımız birçok projeye ve çalışmaya imza attık. Şeffaf, demokratik bir seçim olması için gerekli tüm çalışmaların yapılacağı bu süreçte tüm adaylara başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz