Şehirde sis etkisi!

Yoğun sis nedeniyle şehir merkezinde trafikte aksamalar yaşandı. Trafik kazaları olurken, trafik ekipleri sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Haberler 22.11.2021 - 10:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Son 48 saat yal bir hava geçiren Diyarbakrda yaanan youn sis nedeniyle ehir merkezinde trafikte aksamalar yaand. Trafik kazalar olurken, trafik ekipleri sürücülere dikkatli olmalar konusunda uyarda bulundu.

YOUN SS ETKS

Kentte sabah saatlerinde etkili olan sis, trafikte aksamalara neden oldu. Görü mesafesinin dütüü Diyarbakr-anlurfa, Diyarbakr-Elaz ve Diyarbakr-Bingöl karayollarnda trafik ekipleri, sürücüleri dikkatli olmalar konusunda uyard.

SÜRÜCELER UYARI

Kayapnar ilçesinde youn sis nedeniyle görü mesafesi yer yer 50 metrenin altna dütü. Sürücüler farlarn ve dörtlülerini yakp, hzlarn düürerek ilerledi. Bu arada sis nedeniyle güzel manzaralar oluturdu. Yüksek katl yaplar ise sis bulutunun altnda kald.

KAZA YAANDI

Kaza, önceki gece Diyarbakrn Kayapnar ilçesi- anlurfa karayolunda meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdii 23 HT 228 plakal TIR ile kar yönden gelen sürücüsü ve plakas örenilemeyen hafif ticari araç çarpt. Kazada, 6 kii yaraland. hbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve salk ekipleri sevk edildi. Hafif ticari araçta skan yarallar, itfaiye ekipleri tarafndan çkarld. Salk ekiplerinin ilk müdahalesini yapt 6 yaral kentteki hastanelere kaldrld. Yarallarn salk durumlarnn iyi olduu belirtildi. Kaza nedeniyle bir süre trafie kapanan karayolu, araçlarn çekiciyle kaldrlmasnn ardndan yeniden ulama açld.

Ana Sayfaya Git