Şehit ailesine vefa ziyareti

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu, Şehitler Haftası’nda Diyarbakırlı şehit Jandarma Uzman Çavuş Hatip Çağlar’ın ailesini ziyaret ederek moral desteği sağladı.

Haberler 22.04.2021 - 01:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ehitler Haftasnda anlaml bir ziyarette bulundu. Beyolu, 2017 ylnda Diyarbakrn Kocaköy lçesinde PKKl teröristlerin saldrs sonucu ehit olan Jandarma Uzman çavu Hatip çalarn Balarda ikamet eden ailesini ziyaret ederek hayr dualarn ald. ehidin yaknlaryla görüen Beyolu, vatann bekas uruna ehit olan Hatip çalar ile gurur duyduklarn söyledi. Huzur içerisinde yaamalarn ehitlere ve gazilere borçlu olduklarn anlatan Beyolu,ehidimizin ailesini ziyaret ederek hayr dualarn aldk. Allah tüm ehitlerimizden raz olsun. Onlara çok ey borçluyuz. dedi.

htiyaç Sahibi Ailelere Ziyaretler Gerçekletiriyor

Dürdane Beyolu, ayrca Ramazan aynda ilçede bulunan aileleri de ziyaret ederek ihtiyaç sahiplerine çeitli destekler salyor.

Her gün çok sayda aileyi ziyaret eden Beyolu,Amacmz kadnlarmza ve ailelerimize moral vermektir. Bu amaçla ziyaretler gerçekletiriyoruz. çinde bulunduumuz mübarek Ramazan aynn manevi iklimini yanstmak amacyla çok güzel oluyor. Normal zamanlarda da zaten halkmzla iç içeyiz ancak Ramazan ayna bu anlamda özel önem veriyoruz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git