Şehit yakınlarına ziyaret!

Diyarbakır'da düzenlenen programlar kapsamında, İstanbul'da 15 Temmuz 2016'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini engellemeye çalışırken şehit düşen 7 çocuk babası Askeri Çoban'ın Ergani ilçesinde yaşayan ailesi ziyaret edildi.

Haberler 16.07.2021 - 00:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ergani Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Abdulselam Öztürk, ziyarette ehidin ei Makbule çoban ve babas Mehmet çoban ile görütü.

KAYMAKAM ZYARET

Öztürk, çoban ve tüm ehitlere Allahtan rahmet dileyerek, ehitlerimiz bamzn tacdr. Onlarn sayesinde bu devlet var. Devletimize milletimize Allah zeval vermesin. Sizlerin huzurunda bütün ehit ailelerinin ellerinden öpüyoruz. Devletimiz her zaman ehit ailelerinin yanndadr. dedi.

çoban ailesi de ziyaretten duyduu memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Öztürke teekkür etti. Ziyarette, lçe Emniyet Müdürü Mustafa lek, lçe Jandarma Komutan Binba Ümit Tahta, lçe Müftü Abdurrakip Arslan ve 15 Temmuz ehitler Dernei Bakan Bedri çoban da yer ald.

251 KAHRAMAN ANISINA 251 FDAN TOPRAKLA BULUUYOR

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi de hain darbe giriimini engellemek için cann siper edip, ehit düen 251 kahramann ansna 251 fidan dikiyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamnda, kent merkezinde yer alan camilerin bahçesine 249 fidann dikimini gerçekletirdi.

Ana Sayfaya Git