Serinlemek isteyince!

Tarihi Ongözlü Köprü yakınlarındaki bir kafede çalışan 18 yaşındaki Hasan Akdoğan, serinlemek için Dicle Nehri'ne girdi. Akdoğan'ın akıntıya kapılarak gözden kaybolduğunu fark edenler, durumu AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede bölgeye giden ekipler, akıntıya kapılarak kaybolan Akdoğan'ın üç saat sonra bulundu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Akdoğan kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haberler 17.08.2020 - 00:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Sur ilçesi Ongözlü Köprü civarnda bulunan Dicle Nehrine arkadalaryla beraber serinlemek için giren genç suda kayboldu. Arama çalmalar botlarla balad.

KAFE çALIANI SUYA GRD

Olay, Diyarbakrn Sur ilçesi Ongözlü Köprü civarnda bulunan Dicle Nehrinde meydana geldi. ddiaya göre, Akdoan bir grup arkadayla birlikte serinlemek için Dicle Nehrine girdi. 18 yandaki Hasan Akdoan bir süre suda yüzdükten sonra aniden çrpnmaya balad görüldü.

AKINTIYA KAPILINCA KAYBOLDU

Arkadalarnn haber vermesi üzerine olay yerine çarlan 112 salk ve Büyükehir Belediyesi dalgç ekipleri Akdoan botlarla aramaya balad. Henüz haber alnamayan Akdoann aile fertleri olay yerinde sinir krizleri geçirerek bayld.

3 SAAT SONRA BULUNDU

AFAD ekiplerinin Akdoann akntya kapld bölgede balatt su alt arama çalmas üç saat sürdü. 3 saatlik arama çalmalarnda Akdoann baygn halde akntya kapld yerden 200 metre uzaklktaki bir bölgede ulat.

Salk görevlilerince olay yerinde yaplan ilk müdahalesinin ardndan Hasan Akdoan, hastaneye götürüldü. Selehaddin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldrlan Akdoan, burada doktorlarn tüm müdahalesine ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti. Olayla ilgili kapsaml soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git