Seyir halinde katliam yapıldı

Şanlıurfa-Mardin karayolunda selir halinde giden otomobil, bir başka otomobilden tabanca ve tüfekle tarandı. Korkunç saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti.

Haberler 04.10.2019 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfa-Mardin karayolunda kimlii belirsiz kiilerce plakas bilinmeyen araçtan seyir halindeki toros marka otomobile, tabanca ve tüfek ile gelii güzel ate açt. Saldrda, otomobildeki 3 kii yaamn yitirdi. Polis, olay sonras kaçan saldrganlar yakalamak için kapsaml operasyon balatt.

SEYR HALNDE ATE AçILDI

Alnan bilgiye göre, saldr olay dün saat 16.30 sralarnda, anlurfa- Mardin yolunun 30uncu kilometresinde meydana geldi. anlurfadan Mardin yönüne giden sürücüsünün ismi örenilemeyen 63 YV 162 plakal toros marka otomobile, plakas bilinmeyen araçtan kimlii belirsiz kiilerce gelii güzel tabanca ve tüfek ile ate açld. Yoldan geçen sürücülerin silahl saldr ihbaryla olay yerine salk ve özel harekat ekipleri sevk edildi.

Üç K HAYATINI KAYBETT

Salk görevlilerinin olay yerinde yapt kontrolde, otomobildeki Mehmet Ali Elvan, Ahmet Kubat ile Hüseyin Kubatn yaamn yitirdiini belirledi. Polis ekipleri ise otomobil ile çevrede inceleme yapt. Polis, olay sonras kaçan saldrganlarn yakalanmas için çalma balatrken, olay haber alan ölenlerin yaknlarndan bazlar sinir krizi geçirdi. Olayn alacak verecek mi yoksa kan davas olduu bilinmezken, saldrnn adli bir vaka olabilecei ifade edildi.

Ana Sayfaya Git