Seyir halinde katliam yapıldı

Şanlıurfa-Mardin karayolunda selir halinde giden otomobil, bir başka otomobilden tabanca ve tüfekle tarandı. Korkunç saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti.

Seyir halinde katliam yapıldı

Şanlıurfa-Mardin karayolunda kimliği belirsiz kişilerce plakası bilinmeyen araçtan seyir halindeki toros marka otomobile, tabanca ve tüfek ile gelişi güzel ateş açtı. Saldırıda, otomobildeki 3 kişi yaşamını yitirdi. Polis, olay sonrası kaçan saldırganları yakalamak için kapsamlı operasyon başlattı.

SEYİR HALİNDE ATEŞ AÇILDI

Alınan bilgiye göre, saldırı olayı dün saat 16.30 sıralarında, Şanlıurfa- Mardin yolunun 30'uncu kilometresinde meydana geldi. Şanlıurfa'dan Mardin yönüne giden sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 63 YV 162 plakalı toros marka otomobile, plakası bilinmeyen araçtan kimliği belirsiz kişilerce gelişi güzel tabanca ve tüfek ile ateş açıldı. Yoldan geçen sürücülerin silahlı saldırı ihbarıyla olay yerine sağlık ve özel harekat ekipleri sevk edildi.

ÜÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık görevlilerinin olay yerinde yaptığı kontrolde, otomobildeki Mehmet Ali Elvan, Ahmet Kubat ile Hüseyin Kubat'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri ise otomobil ile çevrede inceleme yaptı. Polis, olay sonrası kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatırken, olayı haber alan ölenlerin yakınlarından bazıları sinir krizi geçirdi. Olayın alacak verecek mi yoksa kan davası olduğu bilinmezken, saldırının adli bir vakıa olabileceği ifade edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz