Seyyar satıcıya göz açtırılmıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine Kayapınar İlçesi’nde düzenlediği operasyonla izinsiz seyyar satıcılık yapan 8 kişiye müdahale ederek faaliyetlerini sonlandırdı.

Haberler 23.06.2020 - 09:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesi Zabta Daire Bakanl ekipleri, kent genelinde izinsiz seyyar satclk yapanlara göz açtrmyor. Büyükehir Zabta ekipleri, vatandalardan gelen ihbar ve ikayetler üzerine Kayapnar lçe Emniyet ve Kayapnar Belediyesi Zabta ekipleri ile birlikte Kayapnar lçesi Mahabad Bulvar üzerinde yaplan uygulamada 8 seyyar satcya müdahale edildi. 4 seyyar satcya idari para cezas kesilirken 4 seyyar satcya da durum tespit tutana tutuldu.

DENETMLER ARTTI

Vatandalardan gelen ikayetlerin titizlikle deerlendirildii ve hemen müdahale edildiini belirten Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Zabta Daire Bakanl, vatandalarn sal, güvelii ve huzuru için kent genelindeki çalmalarn aralksz sürdüreceklerini açklad. Zabta Daire Bakanl, vatandalarn karlat olumsuz durumlar ALO 153 üzerinden veya 0501 121 21 21 numaral Whatsaap hattna bildirmelerini istedi.

Ana Sayfaya Git