Seyyar satıcıya göz açtırılmıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine Kayapınar İlçesi’nde düzenlediği operasyonla izinsiz seyyar satıcılık yapan 8 kişiye müdahale ederek faaliyetlerini sonlandırdı.

Seyyar satıcıya göz açtırılmıyor

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, kent genelinde izinsiz seyyar satıcılık yapanlara göz açtırmıyor. Büyükşehir Zabıta ekipleri, vatandaşlardan gelen ihbar ve şikayetler üzerine Kayapınar İlçe Emniyet ve Kayapınar Belediyesi Zabıta ekipleri ile birlikte Kayapınar İlçesi Mahabad Bulvarı üzerinde yapılan uygulamada 8 seyyar satıcıya müdahale edildi. 4 seyyar satıcıya idari para cezası kesilirken 4 seyyar satıcıya da durum tespit tutanağı tutuldu.

DENETİMLER ARTTI

Vatandaşlardan gelen şikayetlerin titizlikle değerlendirildiği ve hemen müdahale edildiğini belirten Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, vatandaşların sağlığı, güveliği ve huzuru için kent genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini açıkladı. Zabıta Daire Başkanlığı, vatandaşların karşılaştığı olumsuz durumları ALO 153 üzerinden veya 0501 121 21 21 numaralı Whatsaap hattına bildirmelerini istedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz