Sır dolu cinayet!

K.K işçisi Bünyamin Yavuz'u evine çağırdı, içki masası kurdu, sonra silahla vurarak öldürdü. Polisin ikna çabası sonucu K.K., gözaltına alındı.

Haberler 15.10.2021 - 11:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Diyarbakrn Merkez Balar ilçesinde K.K. (33), evine çarp birlikte içki içtii içisi Bünyamin Yavuzu (23) aralarnda çkan tartmada tabancayla 4 el ate ederek öldürdü. K.K., daha sonra ei S.K.ya (26) da ate etti. Genç kadn yangn merdiveninden kaçarak saldrdan yara almadan kurtulurken, polisin ikna çabas sonucu teslim olan K.K., gözaltna alnd.

YOL YAPIM N YAPIYOR

Olay, sabaha kar merkez Balar ilçesi Evrim Alata Caddesi üzerinde bulunan bir sitede yaand. ddialara göre, yol yapm ii yapan K.K., yannda çalan Bünyamin Yavuzu evine davet etti, ei S.K.ye de içki masas hazrlamasn söyledi. K.K., bir süre sonra henüz belirlenemeyen bir nedenden dolay Yavuz ile tartmaya balad.

çSNE çK MASASI KURDU

K.K., üzerinde bulunan tabancay çkararak Yavuza ate etmeye balad. Vücuduna 4 kurun isabet eden Yavuz, kanlar içerisinde yere yldi. K.K.nn ei S.K. ise silah sesleri üzerine odaya girmek istedi. Elinde bulunan tabancay bu kez eine dorultan K.K., ate etmeye balad. S.K., yangn merdivenlerine koarak, yara almadan kurtuldu.

20 DAKKADA KNA EDLD

S.K.nin çlk atarak yardm istemesi üzerine çok sayda polis ve salk ekibi olay yerine sevk edildi. Silahyla birlikte evin içerisinde bulunan K.K.yi polis ekipleri ikna etmeye çalt. Yaklak 20 dakikalk ikna konumasnn ardndan K.K., Balar Emniyet Müdürlüü ekiplerince olayda kulland silahyla gözaltna alnd.

YAKINLARI SNR KRZ GEçRD

Salk ekipleri, kanlar içerisinde bulunan Yavuza yapt müdahalede yaamn yitirdiini belirledi. Olay yerinde yaplan incelemenin ardndan Yavuzun cansz bedeni otopsi yaplmak üzere adli tp kurumuna götürüldü.

OLAYLA LGL SORUTURMA

Yavuzun cansz bedeni çkarld srada yaknlar sinir krizi geçirdi, gözaltna alnan K.K. ve olaydan yara almadan kurtulan S.K., ifadesi alnmak üzere Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirliine götürüldü. Olayn alaçak m, gönül ilikisi üzerine mi çkt, bilinmiyor. Sr dolu cinayet ve olayn sis perdesinin aralanmas için polis kapsaml soruturma ve inceleme balatt.

Ana Sayfaya Git