SON DAKİKA! Hastanede çatışma

Diyarbakır-Elazığ karayolu üzerinde bulunan Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde öğleden sonra kan davalı iki aile arasında silahlı çatışma çıktı. Her iki aile fertlerinin karıştığı silahlı çatışma, acil servisi önündeki otoparkta devam etti.

Haberler 20.02.2017 - 15:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr-Elaz karayolu üzerinde bulunan Gazi Yaargil Eitim Aratrma Hastanesi Acil Servisi önünde öleden sonra kan daval iki aile arasnda silahl çatma çkt. Her iki aile fertlerinin kart silahl çatma, acil servisi önündeki otoparkta devam etti.

çatmann yaand otopark alannda çok sayda araca mermi isabet etti.

Olayda ad açklanmayan 1 kii hayatn kaybederken, çatmaya müdahale eden 1 polis ve küçük yataki 1 kz çocuunun da aralarnda bulunduu 3 kii yaraland.

Silahl çatmann yaand haberi üzerine olay bölgesine çok sayda güvenlik görevlisi sevkedilirken, görgü tanklarnn verdii bilgiye göre, silahl 2 saldrgann plakas tespit edilen bir araçla kaçt örenildi.

Olay yerinde hayatn kaybeden kii, Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesi morguna kaldrlrken, yaral polis, küçük kz ve bir kii de ayn Hastanenin acil servisine kaldrlarak tedavi altna alnd.

Ana Sayfaya Git