Son nefesime kadar

Diyarbakır anneleri, dağa kaçırılan çocuklarına kavuşmak için HDP İl Başkanlığı binası önündeki oturma eylemini kararlılıkla sürdürüyor. Elhaman, 4 yıldır göremediği oğlu Bayram'a seslenerek, "Kanımın son damlasına kadar mücadeleye devam edeceğim. Son nefesime kadar seni arayacağım" dedi.

Haberler 09.08.2021 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çocuklarnn daa kaçrlmasndan HDPyi sorumlu tutan ailelerin 3 Eylül 2019da balatt oturma eylemi, 707nc gününde devam ediyor.

EVLADIMI BENDEN ALDILAR

Ellerinde çocuklarnn fotorafyla bekleyiini sürdüren annelerden Ayten Elhaman, 4 yldr olunun yolunu gözlediini söyledi. Elhaman, Evladm benden aldlar. HDP alm, götürmü PKKya vermi. Ben evladm istiyorum. Yüzüne, kokusuna hasret kaldm dedi. Oluna seslenen Elhaman, Bayram, olum beni duyuyorsan kaçp gel. Güçlü devletimiz var. Gel devletimize teslim ol. Baban, ben ve kardelerin seni hasretle bekliyoruz. Seni görmeden ben dayanamam. Sen benim ilk göz armdn. HDP kandrm, götürmü biliyorum. Sen namaznda, niyaznda hayrl bir evlattn diye konutu.

HDPNN BR KAPISI KANDLE AçILIYOR

Elhaman, olunun bir arkada tarafndan kandrlp HDP binasna getirildiini söyledi. Son nefesine kadar olunu arayacan söyleyen Elhaman, Kanmn son damlasna kadar mücadeleye devam edeceim. Ben onlardan, bir anne olarak, hiçbir ey istemiyorum, sadece evladm istiyorum. Gençlere sesleniyorum, HDPye inanmasnlar. HDP bir siyasi parti olamaz. Bizi temsil edemezler. Onlar evlat çalan parti. Onlar hrsz parti. Onlara kimse inanmasn. HDPnin bir kaps Kandile bir kaps meclise açlyor. nanmasnlar, gençler kaçp gelsin. Dada tek bir evlat kalana kadar mücadele edeceiz. Evladm almadan buradan gitmeyeceim dedi.

Ana Sayfaya Git