Soygun terörü!

Kar maskeli ve pompalı soyguncular, soygun girişiminde bulundukları kuyumcuyu öldürdüler. Korkunç olayın anları, güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberler 23.12.2020 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesinde kuyumcuya giren kar maskeli silahl 2 kii, i yeri sahibi Sinan Yolda (21) pompal tüfekle vurdu. Güvenlik kamerasna yansyan olayda içeride bulunan Yoldan annesinin soygunculara sopayla müdahale edip pompal tüfei ellerinden almasyla üpheliler altnlar alamadan kaçt. Polis, soyguncularn yakalanmas için çalma balatrken, Sinan Yolda, kaldrld hastanede hayatn kaybetti.

SOYGUN GRM

Olay, sabah saatlerinde 5 Nisan Mahallesi Nükhet Cokun Caddesinde bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. Annesiyle birlikte i yerini açan Sinan Yolda, vitrine altnlar yerletirmeye balad. Bu srada kuyumcuya gelen kar maskeli silahl 2 kii, pompal tüfekle ate ederek, Yolda gösünden vurdu.

HASTANEDE ÖLDÜ

Yolda, yere ylrken soygunculardan biri tezgahn arkasna geçti. Bu srada Yoldan annesi, sopayla kar koyarak pompal tüfei soyguncunun elinden ald. Yoldan annesinin kar koymaya devam etmesi üzerine soyguncular altnlar alamadan kaçt.

GÖRÜNTÜLER ZLEYNCE

hbar üzerine kuyumcuya salk ve polis ekipleri sevk edildi. lk müdahalesinin ardndan hastaneye kaldrlan Sinan Yolda, yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamad. Olay an güvenlik kamerasna yansrken, Yoldan kuyumcuya gelen kardei, görüntüleri izleyince gözyalarn tutamad. Güvenlik kamera kaytlar ile mobese görüntülerini izleyen polis, üphelilerin yakalanmas için bölgede operasyon balatt.

ANNENN BOUMASI

Görüntüde, üphelilerden biri maskeli ve elinde tüfek, dierinin ise elinde silah ve çanta ile i yerine girdikleri görülüyor. Kaytlarda elinde tüfek olan zanlnn kuyumcu tezgahnn arkasnda bulunan Sinan Yoldaa saldrd yer alyor. Görüntüye Yoldan annesinin de elindeki sopayla üphelinin elindeki tüfei almaya çalt ve bir süre aralarnda bouma yaand yansyor. Daha sonra annenin üphelinin elindeki tüfei ald ve soyguncularn i yerinden kaçt görülüyor.

Ana Sayfaya Git